Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 50 40 34

ZONNEBOILERS PLAATSEN IN DE REGIO ANTWERPEN? DA’S IETS VOOR SANDIVER!

Sandiver BVBA plaatst al geruime tijd zonneboilers in de regio Antwerpen. De medewerkers beschikken dan ook over een ruime kennis en ervaring in installaties voor hernieuwbare energie.


Duurzame energie

De kosten voor verwarming worden steeds duurder en dus is er een creatieve aanpak nodig om de uitgaven te optimaliseren en op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven.  

Natuurlijke warmte-opwekking via de zon wordt de energiebron voor de toekomst. Met de installatie van een zonneboiler kan u zelf warmte produceren en gaan de kosten van uw energieverbruik via leveranciers naar beneden. Daarnaast is het een milieuvriendelijke manier van warmte opwekken.


De voordelen van een zonneboiler

Een zonneboiler is een duurzaam alternatief voor een klassieke boiler of verwarmingsketel. Via een systeem van zonnecollectoren wordt de warmte van de zon opgevangen in een voorraadvat.  

Op deze manier wordt het warm water voor uw sanitair of centrale verwarming op de juiste temperatuur gebracht. Dit is zeer interessant voor gezinnen met een hoger verbruik.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de plaatsing van een zonneboiler? Neem dan contact met ons op en wij doen het nodige!