Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 50 40 34

VERWARMING: INSTALLATIE EN ONDERHOUD

Zit u volop in de voorbereiding van een nieuwbouw? Of bent u van plan om uw woning te renoveren?  Vertrouw voor de uitwerking van uw centrale verwarming in de ruime regio Antwerpen op Sandiver BVBA. Wij plaatsen uw verwarming op een correcte manier, zodat u op een comfortabele en energiezuinige manier uw woning kunt verwarmen. Sandiver uit Borsbeek werkt daarvoor enkel met de beste toestellen en materialen.


Duurzaam verwarmen

Sandiver plaatst enerzijds traditionele verwarmingsinstallaties op gas, stookolie of elektriciteit. Bent u echter op zoek naar een duurzame manier om te verwarmen? Dan is de installatie van een zonneboiler een mogelijke optie. Ook hiervoor kan u Sandiver BVBA uit Borsbeek inschakelen. 

De medewerkers komen graag bij u langs om een zonneboiler te installeren, die ervoor zorgt dat uw verbruik op het elektriciteitsnet lager gaat liggen, wat u onmiddellijk voelt in uw portemonnee. Daarnaast helpt u het milieu er flink mee vooruit. Ook voor de plaatsing van zonneboilers mag u rekenen op een professionele aanpak. Wenst u meer informatie over centrale verwarming, neem dan zeker contact op.

 

Onderhoud van uw verwarmingsinstallatie

Sandiver staat in voor de volledige aanleg van uw centrale verwarmingsinstallatie maar kan ook ingeschakeld worden voor kleinere werken, zoals het keuren van de ketels. Sandiver BVBA is een erkend CERGA-installateur, en kan ook G1 en G2-keuringen uitvoeren. Een centrale verwarmingsinstallatie vraagt regelmatig onderhoud. 

Laat tijdig het nodige nazicht uitvoeren. Zo beschikt u altijd over een geldig keuringsattest én bent u zeker van een optimale werking van uw verwarmingsinstallatie.