Contact Email
[email protected]

Contact Tel
0475 50 40 34

SANITAIR PLAATSEN VOLGENS DE REGELS VAN DE KUNST

Op zoek naar een goede loodgieter waarop u kunt rekenen? Laat dan uw sanitaire installaties in de ruime regio rond Antwerpen plaatsen door Sandiver BVBA en kies voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs.


Van afbraak tot afwerking

Zaakvoerder Dirk Verberck en zijn team hebben zich doorheen de jaren gespecialiseerd in het uitwerken van volledige sanitaire installaties bij nieuwbouw en renovatie. Door hun expertise en workflow slagen ze erin snel en binnen het voorziene budget de werkzaamheden uit te voeren. Kwaliteit en klantentevredenheid staan daarbij steevast voorop. Ze komen graag bij u langs om het renovatieproject van uw badkamer te bespreken of de uitwerking van een sanitaire installatie bij nieuwbouw voor te bereiden.


Vernieuwing en herstelling van badkamers

Sandiver BVBA uit Borsbeek is uw betrouwbare partner voor de vernieuwing en herstelling van uw badkamer. Of het nu gaat over het uitbreken van de bestaande badkuip en het vervangen ervan door een douche, of een probleem oplossen van de leidingen, of een totale badkamerrenovatie, u slaapt op uw twee oren terwijl Sandiver voor een perfecte afwerking en/of herstelling zorgt. Het team is bedreven in herstellingen van zo goed als alle merken. Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact op.